Onze werkwijze

Korte lijnen

Onze werkwijze wordt getypeerd door de korte lijnen, een grote betrokkenheid met u en uw onderneming met een persoonlijke benadering. Dit met een uitstekende kwaliteit tegen een eerlijk tarief.

Duidelijke en scherpe tarieven

Wij zijn een kleinschalig accountantskantoor waarbij we met u mee denken om zo efficiënt mogelijk te werken. We durven onnodige rapportages en te dure programma's welke u niets extra's bieden los te laten. Tevens trachten we onze eigen kosten te beheersen en zijn we hierdoor in staat om ons met scherpe tarieven op de markt te begeven om ook u daarvan mee te laten profiteren. Voorafgaand aan onze werkzaamheden zullen onze tarieven duidelijk gepresenteerd worden. Dit zodat u weet waar u aan toe bent.

Ons accountantskantoor vaart op ruime ervaring in de accountancy. Wij kunnen een goede inschatting maken wat de verwachte prijs van een administratieve dienst is. Indien gewenst en met goede afspraken, zijn wij graag bereid om met u een vaste jaarprijs overeen te komen voor onze gangbare werkzaamheden.  Een vaste prijsafspraak leidt tot nog meer helderheid over de hoogte van de kosten. En wilt u achteraf ook andere zaken uitbesteden, dan kunt u dit gewoon aangeven. In overleg komen we dan samen tot een nieuwe prijsafspraak.

Informeert u naar de mogelijkheden!

Wij hopen u spoedig te kunnen laten kennismaken met onze betaalbare en servicegerichte dienstverlening.

Referenties

Voor degene onder u die graag willen informeren bij collega ondernemers over hun ervaringen met ons als kantoor en onze medewerkers, hebben wij een aantal van onze klanten graag bereid gevonden om uw vragen te beantwoorden en/of enige toelichting te geven. Indien u hiervan gebruik wil maken, verstrekken wij u graag de contactgegevens van deze referenties.