Vacatures

Vacature Beginnend Assistent Accountant

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Je komt 's ochtends aan op kantoor en pakt een kopje koffie of thee, even bijkletsen en dan aan de slag met de dagelijkse werkzaamheden. Die zijn heel gevarieerd: van het verwerken van administratie tot het uitwerken van rapporten, van het samenstellen van jaarrekeningen tot het voorbereiden van fiscale aangiftes. Al deze taken worden gezamenlijk uitgevoerd in een goede sfeer en met een leuk team. Je ondersteunt het team met je expertise en enthousiasme om onze klanten te helpen. Je bent enthousiast aan het werk en de dag vliegt voorbij maar deadlines zijn weer gehaald. Je kunt lekker op tijd naar huis om de volgende dag weer met plezier aan het werk te gaan.

Jouw takenpakket bestaat uit:

  • Het inrichten en verwerken van administratie/boekhouding voor klanten.
  • Het samenstellen en uitwerken van rapporten/jaarrekeningen.
  • Het voorbereiden van aangiftes (omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting).
  • Het opstellen van tussentijdse cijfers.
  • Het opstellen van de deponering bij de Kamer van Koophandel (B.V.)
  • Het uitwerken van de notulen van aandeelhoudersvergaderingen.
  • Het ondersteunen van de accountant en assistent accountants.

Herken jij je hierin?

Ik voel me betrokken met onze klanten en daarom brengt klantgericht werken mij plezier en motivatie. Daarnaast ben ik heel leergierig en durf ik best een fout te maken als ik aan het leren ben. Ik ben flexibel en werk graag samen, teamspirit is iets wat mij ook echt op gang brengt. Ik voel me thuis in een gezellige, Informele en flexibele omgeving.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij werken op een informele manier samen op een klein en gezellig kantoor met een enthousiast team. Dankzij onze passie voor het ondernemerschap hebben wij onze klanten echt iets te bieden. De variatie in de verschillende sectoren houdt het werk interessant omdat wij echt bezig zijn met de bedrijven en niet alleen met de cijfers.Deze variatie maakt jouw werk afwisselend en leerzaam. Daarnaast bieden we flexibele uren en nemen we parttime net zo serieus als fulltime. Dat geeft jou tevens de mogelijkheid om werken bij ons te combineren met een studie.

Omdat er alle gelegenheid is om je te ontwikkelen en te leren, kun je jezelf bij ons helemaal ontplooien. Er is bij ons in de praktijk veel te leren, er wordt rekening gehouden met jouw kennis en ervaring en daar bouwen we op verder. Dit is leren op maat en hierbij krijg je optimale begeleiding van een accountant/belastingadviseur. Je ontwikkelt je tot een aanwinst voor ons en het bedrijfsleven.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform binnen de accountancy en we bieden een collectieve pensioenregeling. De details van de arbeidsvoorwaarden bespreken we bij het sollicitatiegesprek.

Functie eisen

MBO/HBO richting Accountancy / Finance / Administratie.

0 - 2 jaar werkervaring in de Financiële sector / Administratie.

Bij voorkeur een rijbewijs B in verband met werken op locatie.

Jouw actie

Klinkt dit als de ideale werkplek, stuur dan een mailtje naar info@yva-accountants.nl